Blogger om Webanalyse

Blogger om Webanalyse

Sist oppdatert 3. juni 2012

Occam’s Razor av Avinash Kaushik
Hvis du kun skal følge med på en blogg (i tillegg til denne selvfølgelig) så er Avinash Kaushiks blogg stedet å begynne. Kaushik arbeider som analytics-evangelist for Google og har gitt ut boken «WebAnalytics: An hour a day». Meget kjent og ettertraktet foredragsholder med stor innsikt i fagfeltet.

Measuring Success av Brian Clifton
Absolutt verd å følge med på hva forfatteren av Advanced Web Metrics with Google Analytics blogger om.

Analytics Talk av Justin Cutroni
Justin Cutroni har skrevet flere bøker om teamet og har en rekke innsiktsfulle artikler om bruk av Google Analytics. Cutroni skrev blant annet manualen for Google Analytics.

Savio.no av Eivind Savio
Eivind Savio er en av Norges fremste på Google Analytics. På bloggen hans finner du mange tips og tricks til hvordan du kan få det du måtte ønske av målinger.

Analytics.no av Bjørnulf Vik Bjørnulf Vik
Norsk blogg om webanalyse fra miljøet i Arena Data. Bjørnulf Vik er en av veteranene i bransjen og Arena er Norges fremste kompetansemiljø på Webtrends.

Webstatistikk og Webanalyse av Kenneth Baranyi Eriksen
Kenneth er en mye brukt kursholder innen webanalyse og har lang erfaring fra måling innen bank/finans.

Web Analytics Demystified av Eric T. Peterson
Peterson har vært toneangivende i fagmiljøet de siste ti år og forfatter av en rekke bøker om Webanalyse: «Web Analytics Demystified», «Web Site Measurement Hacks» og «The Big Book of Key Performance Indicators»

immeria – An immersion in Web Analytics av Stéphane Hamel
Hamel er skaperen av WASP : et verktøy for å sjekke hvilke webanalyse løsninger som er i bruk på et nettsted. Han er i tillegg aktiv i fagmiljøet.

Er det en blogg som burde vært med i denne oversikten? Gi gjerne tips og forslag til +Arve Kvaløy på Google Plus eller mail meg på arve.kvaloy@gmail.com